Maritim Modellklubb

Møtestedet for nye og garvede modellbåtbyggere

Om oss / kontaktinfo

Maritim Modellklubb (org.nr 994 114 719) ble stiftet i 1979 for å øke interessen for modellbåtbygging i Norge.

Vi ønsker å gi medlemmene tilgang til et forum og miljø der de vil trives og stadig kan få nye impulser til å få ytterligere glede av sin hobby. Ekspert eller amatør, du vil ha like stor glede av klubbens tilbud. Ved siden av emner som direkte gjelder vår hobby tar vi også opp temaer med nær tilknytning, dvs. ulike maritime temaer som kan være interessante for en modellbygger, f.eks. om veteranbåter og maritim historie forøvrig.

Av praktiske grunner må vi holde våre møter i Oslo. Vi har imidlertid medlemmer over hele landet, og vi legger stor vekt på å gi også disse nyttig informasjon gjennom vår “Medlemsservice”, som du kan lese mer om her. Geografisk avstand er således ingen hindring for å være medlem. Vi ber medlemmer som bor slik til at de vanligvis ikke kan komme på møtene om å prøve å få besøkt oss dersom de er i Oslo når vi har møte!

Så langt vi rekker bistår vi også med informasjon på grunnlag av spørsmål medlemmene sender oss pr. telefon, brev eller e-post.

Husker du ikke vår web-adresse neste gang finner du oss lett på Kvasir. Søk etter “modellbåt “eller lignende, så er du der straks. Enhver som er interessert i modellbåter kan bli medlem. Du kan melde deg inn ved å skrive eller ringe til oss eller sende en epost. Siden vi ikke har noen fast kontoradresse kan du henvende deg til klubbens formann eller sekretær, kontaktinformasjonen står til høyre. Medlemskontingenten er bare kr. 175,-. Den betaler du på vårparten etter at du har fått en innbetalingsblankett fra oss. Ikke glem det, så slipper vi å kaste bort penger på å purre.

Når du har meldt deg inn får du jevnlig informasjon om våre møter og andre tilbud, og du får de løpende utgaver av “Medlemsservice”. Hvis du gjerne vil se hvordan vi har det før du melder deg inn er du velkommen til et av våre møter, som du finner oversikt over på siden “Klubbmøter”.

Du kan henvende deg til oss ved å kontakte formannen, Jan Wellén, på tlf 909 21 866 eller e-post wellenjan@gmail.com, alternativt sekretæren, Martin Gulliksen på tlf 412 51 177, e-post gullmoe@online.no.

Redaktør for nettsidene er Ståle Sannerud, e-post ssanneru@gmail.com.

Written by maritimmodellklubb

15.05.09 kl. 01:56

%d bloggere like this: